Signatur Behandlingar

Speciellt designade signatur behandlingar, manualer & träning.

Linda Myrberg har utvecklat flera spasignatur behandlingar baserade på önskan att möta kundernas särskilda behov. Signatur behandlingar utvecklas av olika kombinationer, massage- och behandlingsteknik. Dina kunder får därmed möjlighet att välja rätt behandling, baserat på deras personliga behov och önskemål. Rättigheterna till dessa behandlingar ägs av Linda Myrberg och kan genomföras i på ditt spa, wellnesscenter eller klinik via Linda Myrberg Spa Consulting.

AROMA CUPPING by Myrberg


Behandlingen bygger på kunskap från Traditionell Kinesisk Medicin med cupping och aromaterapi. Metoder som varit i människans tjänst i tusentals år och som nu har satts ihop till en unik behandling med ätbara produkter från den nordiska naturen.


Behandlingen består av djupgående massage på rygg, nacke/ skuldor samt hand och fotmassage med eteriska oljor och cupping. Efterföljs ansiktsbehandling med ätbar Detox ansiktscrub med Nässla, Grönkål och Mynta samt en Havtorn & Kokos anti age ansiktsmask. 


Som det inte var nog avslutas behandlingen med facecupping som ger en upplyftande och föryngrad look samt skön huvudbottenmassage.


I behandlingen ingår hälsodryck från Nordic Superfood by Myrberg med massor av anti-oxidanter, mineraler, fibrer och vitaminer från den vilda, nordiska naturen.

Aromamassage & Akupressur


Linda undervisar i aromamassage med akupressurpunkter där man får en djupare, holistisk effekt som påverkar de olika organens meridianbanor och energiflöde.

Varje mans spa dröm


CARLBERG SPA SPECIAL torrborstning, kroppsinpackning med utrensande alg för "ölmagar", fullkroppsmassage med specialolja med doft av humle och malt. Avslutas med en kall Carls Special öl...

Referenser

Zumi Ritual

Sort of coal signaturtreatment


Nordic Spa

By Nord Copenhagen


Skodsborg Kurhotell

Dr ottosens behandlingsmeny


Well-come Spa & Fitness

QI elementsbehandlingar, 5 element massage, Carlsbergs spa special


Badhotell i tranås

Badritualen


Yasuragi i Stockholm

Shiro zumi ritual


Copperhill Mountail hotell

Aromacupping


Steam Hotel

Voltage Lounge behandlingsmeny