Föredrag & Workshops

Linda erbjuder flertalet av föredrag och events/retreats inom ämnet skönhet, holistisk hälsa, trender och alternativ medicin. Kunder: Stockholm Beauty Week, Volvo Cars, SEB, Acadermia, Allt för Hälsan, Paradiset Matmarknad, Apoteksforum, Seniormässan, ESPA, Körunda Hotell m.m

Holistisk hälsa för optimal prestation

Ett föredrag om hur du når ditt högsta potential med hjälp av tankarnas kraft och smarta hälsoval i vardagen. Allt är synergi mellan dina tankar och handlingar – så förvandlas energi till resultat på ett lätt sätt!'

10 år yngre på 6 veckor – botox eller broccoli? 

Hör hur Linda gjorde som programledare för TV- programmet "Jakten på ungdom - Botox eller Broccoli" för att föryngra de tre deltager 10 år tillbaka på bara 6 veckor!

Holistisk skönhet inifrån och ut 

Ett föredrag om hur din hud påverkas av dina tankar, varför bastubad ger dig färre celluliter och varför tarmbakterier och collagen är framtidens största hälsotrender.  Ett fullspäckat föredrag om de nyaste trenderna inom holistisk hälsa, kost och superfood, som boostar din hud, organer och din hälsa på rekordtid!

Tankarnas kraft –energiterapi du kan göra själv 

Med utgångspunkt i kinesisk medicin och fem elements teorin tar Linda med dig in hur dina tankar påverkar din kropp. Du lär dig meridianbanor, praktiska akupressurpunkter, hur tankarna och obalanser påverkar våra organ och skapar obalanser och sjukdommar. Kan göras om till 1 - dags utbildning för hälsopersonal.

” Vi på Volvo Car Sverige har sedan 2014 arbetat med att stärka vår kultur med ledarskap och innovation i fokus. Som en del av vår resa önskade vi även att stärka oss inifrån och Linda Myrberg höll en fantastisk lärorik, lustfylld och energigivande föreläsning om hur vi tar hand om både vår fysiska och psykiska hälsa. För att orka att prestera, skapa nya möjlighet samt våga följa våra visioner. 

Kristina Rylén, Head of Culture & People Experience Volvo Car Sverige