Varför ska man anlita en spa konsult?

Design – Koncept – Uppstart – Drift

Varför inte lära sig av andra misstag och göra det rätt från början? Det är frestande att avstå från kostnaden för en extern spa konsult vid utveckling och bygguppdrag för ett nytt spa. Men ett spa konsult kan vara den bästa investering för projektet. Vi arbetar tillsammans med byggherren, arkitekten och ingenjören och har erfarenhet från 5-stjärniga hotell & spa världen över. Vi skapar ett genomtänkt spa koncept med kvalitetssäkring av spa-specifika design och miljöhänsynstagande. Optimerat gästflöde, försäljning och personal arbetsgång är några av våra käpphästar, för vi tror på att de bästa investeringarna för att få trogna gäster och en nöjd personal är att erbjuda högkvalitativ funktionalitet, utbildning, service och medkänsla.

 

Utveckling eller översyn av strategiska inställning i samband med marknadsföring och kommunikationsstrategier, inklusive personal, budget och avkastning på investeringar kommer också att diskuteras under förloppet, för att säkerställa att den totala spa konceptet är i linje med den valda varumärkesidentitet.


Vi är ett kvalificerat spa konsultföretag, som kompletterar era värderingar och varumärkesidentitet, och samtidigt hjälper vi er hittta den lämpligaste lösningen för ett spa, som söker individualitet och lönsamhet. Vi skapar ett unikt koncept för kunder och matchar deras varumärkesidentitet med kunderna upplevelse!

 

Spakonsult Linda Myrberg kan tillsammans med hennes hängivna team ge dig verktygen att utveckla och förbättra allt från koncept, design, spabehandlingar och spa menyer, utbildning av din personal, till vägledning inom marknadsföring & kommunikationsstrategier, kvalitetssäkring av personal, budget och avkastning på investeringar.
Linda Myrberg Consulting team består av ett nätverk av ledande artitekter, spa management konsulter, reklambureau, leverantörer, terapeuter m.fl.

 

Linda Myrberg Spa Consulting erbjuder professionell opartisk och oberoende rådgivning och är inte tilknutna specifika leverantörer eller produkttillverare som du som klient, är skyldig att köpa.