Grundare - Linda Myrberg

Linda Myrberg, har över 25 års erfarenhet av holistisk hälsa, träning och älskar den nordiska naturen! Myrberg utbildade sig till spa-chef 2008 vid det berömda konsultföretaget Raison d'Etre i Stockholm och är en av de ledande spa-konsulter i Skandinavien. Hon utvecklar bl.a basturitualer och hälso - och spa produkter för ledande spa och designföretag, ofta med fokus i den nordiska traditionen.

I spa branschen jobbar vi alltid utifrån fyra hörnstenar, aktivitet, vila, sund mat och beröring. Målet är att skapa detta i din vardag också, då blir det balans i kropp och själ. Mitt jobb är att hjälpa folk dit...

– Linda Myrberg


 

Holistisk kunskap och kost

Linda har även en lång utbildning som akupunktör i kinesisk medicin TCM (4 1/2 år), öronakupunktur och näringslära. Hon föreläser i tankarnas kraft och holistisk hälsofilosofi, och arrangerar holistiska antiage-retreats och events bland annat tillsammans med Blossom Tainton. Intresset för ren och hälsosam mat har följt med Linda i många år och hon utvecklar ständigt nya nyttiga recept som hon utprovar på sina events. 

 

Myrberg har medverkat som TV coach, hälsoexpert och skribent för olika tidningar och föreläser om nordiska hälsotrender världen över. Hon har sin egen spa & hälsoblogg där hon delar med sig av sina hälsotips, spa- och träningsupplevelser. Hennes mångåriga bakgrund från träning och spa-branschen har gett henne en bred kompetens och förståelse för kroppens behov, hälsa och välbefinnande. Detta har också betytt att hon under åren fått bred erfarenhet av att undervisa, coacha och ge andra insikter i hur man bäst skapar ett liv fyllt av hälsa och välbefinnande ur ett holistiskt perspektiv. Målet är att visa vilka hälsoeffekter mat, bastubad, träning, och tankar kan ge kroppen och hur man uppnår vitalitet och behåller energin livet ut.

Linda har skapat hälsomärket Nordic Superfood och utvecklar ständigt nya recept som inspiration. Hon älskar laga nyttig och hälsosam mat! Här hittar du fler recept!

Klipp från TV progmmet "Jagten på ungdom" där Linda var värd för det naturliga lagen som tävlade i hur ung man kunde bli på 6 veckor!

Linda har utvecklat många olika spa och skönhetsprodukter för olika bolag under åren. Bland annat NORDIC SPA för brandet By Nord Copenhagen.

Linda började sin karriär som professionell musikalartist, skådespelerska och sångerska och har arbetat i över 13 år på teatrar, i film och reklamfilm främst i Danmark. Hon har medverkat i produktioner såsom West Side Story, Den Glada Änkan, Showboat, Grease mfl och filmer som "Arvet", "Dancer in the Dark", "Solkongen" m.m och var den svenska rösten bakom Barbie under många år.

  • uppträdande på scen
  • teater på scen
  • teater på scen
  • teater på scen

Trailer från filmen " Den siste rejse" av Lasse Spang Olsen.