NORDIC BEAUTY REMEDY

A multifunctional health & beauty product for

SKIN » NAILS »HAIR » JOINTS » GUT

Ökad livskvalité med rätt sorts tillskott till din vanliga kost

Daglig dos av JOD från unik patenterad ekologisk alg

Ditt medlemskap ger dig 30 engångsdoser varje månad

En multifunktionell hälso & skönhetsprodukt med dokumenterad effekt

Vi är först i Europa med ett kollagenpulver sammansatt med en ny banbrytande algprodukt och vilda blåa bär. En unik patenterad teknologi gör vår alg både smak och luktfri, men med fullt näringsinnehåll och effekt. Tillsammans med nordiskt marint kollagen och äkta vilda blåa bär, som är rika på bland annat vitamin C och E samt fibrer, får du en multifunktionell hälso & skönhetsprodukt. Med många unika hälsoeffekter på en och samma gång!

 

Effekt

» Reducerar rynkdjupet, förminskar fina linjer och celluliter

» Bättre nagel och hårkvalité

» Bidrar till sköldkörtels och övriga hormoners normala funktion

» Kan bidra till att gå ner i vikt

» Främjar tarmhälsan

» Stessreducerande och bidrar till normal kognitiv funktion

» Motverkar åldringsprocesser genom att minska oxidativ stress


*Godkända hälsopåståenden inom EFSA (European Food Safety Authority)


Registrera ditt medlemskap här

Hur använder jag produkten?

Produkten intas dagligen via engångsportioner och har en god smak av blåa bär. Kan blandas med varmt eller kallt vatten, men även användas i yoghurt, gröt, smoothie eller juice. Produkten är 100 % fri från tillsatt socker, gluten och laktos.

 

Varför ska jag bli medlem?

» För att få bästa resultat används produkten regelbundet, varje dag.

» Våra studier visar oss att det tar ca 2-3 månader att uppleva bästa resultat

» Enkelt och bekvämt, du får den 1 gång i månaden.

» Efter dina 3 första månader kan du närsomhelst säga upp ditt medlemskap

 

Läs mer om medlemskap

Om Kollagen

Kollagen är en viktig del av hud, hår, naglar, bindväv, ledband, och ligament. Hela 70 % av huden består av kollagen. Tillkskott av kollagen bromsar nedbrytningen och viket understöttas av flera kliniska studier. Vårt kollagen är mikrohydrolyserat, vilket betyder att molekylerna är mindre och lättare för kroppen att absorbera. Hjälper kroppens bindväv att bibehålla sin flexibilitet så att du lättare kan öka i muskelvolym, minska bristningar och undvika skador.


Positiv inverkan på tarmhälsan och läker tarmväggen. Vårt kollagen innehåller aminosyrorna BCAA och är perfekt både vid uppbyggningsfas och i samband med diet. Minskar muskelnedbrytningen och främjar återhämtning och uppbyggnad.I marint kollagen finns det upp till 20 gånger mer av aminosyrorna.

Om Alger

Alger och tång innehåller en mängd mineraler spårämnen, vitamingrupper, aminosyror, essentiella fettsyror och är en naturlig källa till jod. Jod ansvarar för produktionen av alla kroppens hormoner. Det mesta av kroppens jod finns i sköldkörteln. Dessa hormoner styr kroppens ämnesomsättning.Jod är också viktigt för tillväxt av hår, naglar och tänder.Om du har brist på jod kan du ha dessa symtom:Trött, frusen, nedstämd, viktuppgång, torr hud och håravfall. I en dagsdos av ”Nordic Beauty Remedy” får du Livsmedelverkets rekommenderade dagliga dos jod.*

Gravida och personer som lider av överaktiv sköldkörtel bör vara försiktiga med intag av alla produkter som innehåller jod. Konsultera med din läkare om du är osäker och läs även mer på Livsmedelsverkets webbsida om jod.

Om Nordic Superfood Blue

Nordic Superfood Blue är ett smakrikt och nyttigt, 100 % bärpulver från vilda, handplockade nordiska blåbär, aronia och svarta vinbär. Rawfood torkat, högt innehåll av kostfiber, rik på vitamin C & E och kalium. 


Uppe i de nordiska skogarna växer bären helt vilt i en orörd miljö. Kombinationen av de långa, hårda vintrarna och 24 timmars solljus under sommaren, fyller bärväxterna med extra antioxidanter och vitaminer. Antioxidanten antocyanin från våra blåa bär förstärker C vitaminets förmåga att bilda kollagen samt stärker vävnaden kring kollagen, vilket leder till smidigare hud. 


Fibrer är bäraren till antioxidanter och enormt vik­tiga för att bekämpa de fria radikalerna i kroppen. Vi använder hela bäret inklusive skal, fruktkött och de nyttiga bärfröna, vilket du kommer att känna – ”this is the real deal”.

66% av alla kvinnor idag lider av jodbrist som kan leda till problem med sköldkörteln. 

Får du tillräckligt med jod? Har du brist på jod kan man få dessa symptom:  Trött, frusen, nedstämd, viktuppgång, torr hud och håravfall.

kund tjej

” Jag är helt kär i den här produkten för att den har möjliggjort riktiga förändringar. Tidigt efter att jag börjat använda pulvret blev min annars lätt irriterade mage/tarm mycket gladare och lugnare. Mina atoptiska exem läkte ut och försvann, mitt torra och fnasiga hår har blivit så mycket glansigare och friskare. Men den största vinsten för mig är upplevelsen av ny sprakande och kreativ energi som jag saknat sedan jag pensionerade mig som akrobat. Mina varmaste rekommendationer! ”

Milla Floryd, Yogalärare

kund tjej

” Jag har en underfunktion i sköldkörteln och det har lett till att jag har gått upp mycket i vikt. Jag har nu testat Nordic Beauty Remedy i bara 4 veckor och jag har gått ner 5 kg i vikt och jag har inte ändrat något annat. Min hy har blivit mjukare och har fått en fin glöd! Jag är jättenöjd med denna fantastiska produkt! ”

Maria Linderum