Röda Bär

Här kan du läsa mer om hälsofördelarna kring RED bärpulver och lingon rawjuice koncentrat.

Lingon

Full med antioxidanter som kallas polyphenoler som förstärker immunförsvaret. Innehåller vitaminerna A, B, C, E och K. Naturligt högt fiber innehåll - förbättrar matsmältningen. Avgiftningseffekt, främjar ämnesomsättning och viktminskning. Anti-aging fördelar, bra för huden. Näringsämnen kalcium och magnesium, järn, natrium, kalium. Hjälper till att hålla blodsockret lågt, sänker blodtryck och k olesterolnivåerkan användas för att behandla cystit och njursjukdomar. Näringsämnen är från bären är i matform - vilket innebär att din kropp absorberar dem bättre jämfört med kosttillskott.

Tranbär

Tränbär är packad av antioxidanter och andra vitala bioämnen, som resveratol, vilken har en visad tumör hämmande effekt. Pulverformen komprimerar näringen, vilket gör att pro -antocyanidiner, katekiner, fenoler och flavonider är högkoncentrerat. Detsamma gäller organisk citronsyra, som understödjer bärets redan höga halt av C-vitamin. Tranbär har en prebiotisk verkan som ökar hälsan. Samtidigt motverkas tillväxten av de sjukdomsalstrande bakterierna e.coli och listeria.

Röda vinbär

Är precis som alla andra bär, ett fantastiskt livsmedel med mycket näring. Det som utmärker röda vinbär är hög halt av C-vitamin. Röda vinbär innehåller 134 mg C-vitamin per 100 g ,jämfört med en apelsin som bara innehåller 53 gram. C-vitamins effekt är

» Det skyddar cellerna mot att skadas av fria radikaler, tillexempel i hjärnan

» Skyddar vårt DNA vilket minskar risken för cancer

» Är anti-inflammatoriskt

» Behövs för tillverkning av kollagen,vilket skapar en frisk hy

» Hjälper kroppen att ta upp järn från andra livsmedel, exempelvis mörkgröna blad.