Röda Bär

Här kan du läsa mer om hälsofördelarna kring RED bärpulver och lingon rawjuice koncentrat.

Lingon

Lingon är full med antioxidanter som kallas polyphenoler som förstärker immunförsvaret. Innehåller vitaminerna A, B, C, E och K. Naturligt högt fiber innehåll - förbättrar matsmältningen. Avgiftningseffekt, främjar ämnesomsättning och viktminskning. Anti-aging fördelar som är bra för huden. Innehåller också näringsämnerna kalcium, magnesium, järn, natrium och kalium. Hjälper till att hålla blodsockret lågt, sänker blodtryck och kolesterolnivåerkan för att behandla cystit och njursjukdomar. Näringsämnen från bären är i matform - vilket innebär att din kropp absorberar dem bättre jämfört med kosttillskott.

Tranbär

Tränbär är packad av antioxidanter och andra vitala bioämnen, som resveratol, vilken har en visad tumör hämmande effekt. Pulverformen komprimerar näringen, vilket gör att pro -antocyanidiner, katekiner, fenoler och flavonider är högkoncentrerat. Detsamma gäller organisk citronsyra, som understödjer bärets redan höga halt av C-vitamin. Tranbär har en prebiotisk verkan som ökar hälsan. Samtidigt motverkas tillväxten av de sjukdomsalstrande bakterierna e.coli och listeria.

Röda vinbär

Röda vinbär är precis som alla andra bär, ett fantastiskt livsmedel med mycket näring. Det som utmärker röda vinbär är hög halt av C-vitamin. Röda vinbär innehåller 134 mg C-vitamin per 100 g ,jämfört med en apelsin som bara innehåller 53 gram. C-vitamins effekt skyddar cellerna mot att skadas av fria radikaler, tillexempel i hjärtnan. Skyddar vårt DNA, vilket minskar risken för cancer. C-vitamin behövs för tillverkning av kollagen, vilket skapar en frisk hy. Hjälper kroppen att ta upp järn från andra livsmedel, exempelvis mörkgröna blad. Anti-inflammatoriskt.